Nyheder

Nedenfor kan du finde de seneste nyheder fra os.

 

 

Pressemeddelelse 29. april 2014
 
NY ADM. DIREKTØR I TOMS GRUPPEN A/S
Det glæder mig at meddele, at Carsten Lyngsø Thomsen per 1. august tiltræder som adm. direktør i Toms Gruppen.
 
Carsten (46 år) kommer fra en stilling som adm. direktør i Lantmännen Cerealia og har flere end 20 års national og international ledelseserfaring fra Fast Moving Consumer Goods – bl.a. fra COOP, Kraft Foods og Carlsberg.
 
”Carsten har en stærk ledelsesprofil og mange års national og international erfaring. Han har stor indsigt i og erfaring med FMCG og besidder stærke kommercielle og ledelsesmæssige kompetencer til at bringe Toms videre i et dynamisk marked, og jeg glæder mig til at byde Carsten velkommen i Toms”, siger Henrik Brandt, bestyrelsesformand i Toms Gruppen.
 
"Jeg ser meget frem til at skulle påtage mig opgaven som direktør for Toms Gruppen, som jeg anser for at være en af Danmarks historisk stærkeste virksomheder inden for nydelsesmiddelindustrien. Jeg glæder mig til sammen med medarbejderne hos Toms at gøre Toms til en endnu stærkere virksomhed ", siger Carsten Lyngsø Thomsen.
Frem til Carstens tiltræden vil Villy Rasmussen, tidligere formand for Toms Gruppens bestyrelse og nuværende næstformand for Toms Fondens bestyrelse, som tidligere meddelt varetage funktionen som adm. direktør i Toms Gruppen.
 
Henrik Brandt
Bestyrelsesformand, Toms Gruppen A/S
Telefon: +45 56 77 15 13
Vores sociale ansvar

Læs mere om vores  projekter og initiativer.

  Læs mere her
Chokoladens historie

Brugen af kakao kan spores 2600 år tilbage - gå på opdagelse i historien her

Fra kakao til chokolade

© Toms Gruppen  Kontakt os  Kontrolrapporter  Facebook  ShareShare